Salatka nie tylko na grilla
Skladnikow tyle samo, czyli po szklance:
Gotowanego bobu, pokrojonych pomidorow, pokrojonego w wieksza kostke ogorka, czarnych oliwek, ziemniakow w kostke i fasolki szparagowej gotowanej i pokrojonej na okolo 3 cm kawalki, szklanke avocado, szklanke szczypiorku i po pol szklanki koperku, miety i kolendry ( zamiast kolendry moze byc pietruszka). Ja nie mialam fasolki, to dodalam szparagi. Bez bobu tez smakuje, ale jest on waznym skladnikiem...mozna go zastapic puszka ciecierzycy. Teraz przyprawy dodawane w kolejnosci: sok z cytryny, sol, pieprz, oliwa. Moze byc odrobina cukru
soczysta, prosta i orzezwiajaca.Skladnikow tyle samo, czyli po szklance:
Gotowanego bobu, pokrojonych pomidorow, pokrojonego w wieksza kostke ogorka, czarnych oliwek, ziemniakow w kostke i fasolki szparagowej gotowanej i pokrojonej na okolo 3 cm kawalki, szklanke avocado, szklanke szczypiorku i po pol szklanki koperku, miety i kolendry ( zamiast kolendry moze byc pietruszka). Ja nie mialam fasolki, to dodalam szparagi. Bez bobu tez smakuje, ale jest on waznym skladnikiem...mozna go zastapic puszka ciecierzycy. Teraz przyprawy dodawane w kolejnosci: sok z cytryny, sol, pieprz, oliwa. Moze byc odrobina cukru
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz